Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2023 09:25 - Дневен хороскоп за днес 26 Май 2023
Автор: dnevnihoroskopi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 97 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.05.2023 09:27


 image

Овен
Няма да имате проблеми да се съсредоточите върху забавлението вместо върху работата. Въпреки това една небалансирана връзка по-късно през деня може да ви докара до мрачно и тихо настроение. По-късно тази вечер ще усетите промяна, която ще поиска от вас да посветите уикенда си.

Телец

Една небалансирана връзка по-късно през деня може да ви постави в доста мрачно настроение. По-късно тази вечер ще усетите промяна, която ще ви помоли да посветите уикенда си на преследване на цели, свързани с благосъстоянието, а може би и на пролетно почистване.

Близнаци
  През този период ще искате да окажете допълнителна подкрепа на тялото и ума си. Опитайте се да не изпадате в захлас по-късно следобед, което може да доведе до размиване на границите в професионалната и социалната ви сфера.

Рак

Дайте си разрешение да се движите бавно и да прекарате малко повече време под слънцето. Опитайте се да се приземите в настоящето, когато се ориентирате в тези вибрации, като разберете, че единствената ви работа в края на работния ден е да се насладите на уикенда.

Лъв

Луната продължава пътуването си през вашия знак днес, като засилва енергийните ви нива и желанието ви да бъдете забелязани. Само се опитайте да не изисквате прекалено много от себе си, тъй като прекаленото напрежение може да доведе до емоционални сривове, които не сте очаквали.

Дева

Отделете толкова пространство, колкото ви е необходимо днес. Опитайте се да не се изтощавате, като се блъскате в стените, когато може да има и друг начин за заобикаляне. Не забравяйте да си дадете разрешение да се изплъзнете в царството на грижата за себе си.

Везни

Днес хората може да търсят от вас комично облекчение или проблясъци на надежда. Опитайте се да не правите прибързани заключения, ако се чувствате защитници. Съсредоточете се върху физическите си нужди и върху това, което е останало в списъка ви със задачи по-късно следобед.

Скорпион

Опитайте се да не позволявате на увереността си да се разклати, което може да изиграе лоша шега на егото ви. За щастие по-късно тази вечер ще имате възможност да се обосновете, което ще ви вдъхнови да общувате точно навреме за началото на уикенда!

Стрелец

Планирайте да се усамотите у дома по-късно през деня, което ще ви донесе сънлива енергия. Тази вечер ще усетите промяна, която ще разкрие отговорната ви страна през следващите два дни, а може би и повече.

Козирог

Днес няма да имате много търпение за глупости или фалшиви размени. Отдалечете се от хора или ситуации, които сте надраснали, макар че ще искате да избегнете да излезете снобски или претенциозни. По-късно следобед мислите ви може да се окажат замъглени.

Водолей

Любовта ще бъде на ваша страна днес. За съжаление, няколко груби диаманта могат да разкъсат добрите ви вибрации, но се опитайте да не се забърквате в борба, която не си струва усилията. По-късно през деня ще ви завладее сюрреалистична енергия.

Риби

Днес ще има много разсейващи фактори, в които да се впуснете. Ще трябва да проявите активност, за да поддържате организирана и ефективна програма. По-късно през деня ще се прояви тромаво настроение, така че не забравяйте да внимавате за главата си.
 


Тагове:   дневен хороскоп,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dnevnihoroskopi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 29405
Постинги: 27
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930