Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2023 09:16 - Дневен хороскоп за днес 23 Май 2023
Автор: dnevnihoroskopi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 609 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 23.05.2023 09:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Овен
Не забравяйте да покажете на съквартирантите си допълнителна любов, за да могат всички да отидат на работа с чувство на подкрепа и увереност. Важно е да се борите да запазите позитивния си поглед и вярата в себе си. Дръжте очите си нащрек за малки благословии.

Телец
 
Опирайте се на тези въздушни вибрации, като изразявате сладки чувства към любимите си хора, но не забравяйте да запазите няколко мили думи за себе си. Опитайте се да не бъдете прекалено строги към себе си. Примамливи клюки могат да попаднат в ушите ви.

Близнаци  
Позволете си да оцените напълно красотата, която ви заобикаля, като отделяте време да почитате и да се наслаждавате на всичките си пет сетива, докато се движите в рутинните си дейности. Въпреки това ще трябва да се откъснете от това, ако други хора се нуждаят от вашата подкрепа или внимание.

Рак
 
Мечтите за пътуване може да залеят съзнанието ви. Тези вибрации са идеални, за да направите най-накрая планове за следващото си голямо пътешествие, дори ако все още не сте готови да се качите на самолет или кораб. Опирайте се на социалната си страна.

Лъв
 
Енергията в играта ще бъде сдържана, като същевременно ще ви предложи възможност да се освободите от това, на което предпочитате да не държите. Свържете се с вашите стремежи този следобед. Не забравяйте да използвате гласа си в професионална среда, което ще доведе до непредвидени възможности.

Дева
 
Тези вибрации са чудесни и за флиртуване или скролване на любимите ви приложения за запознанства, така че не се страхувайте да се забавлявате в тези сфери. Добрите вибрации ще продължат и този следобед, като ще засилят интуицията и връзката ви с Вселената.

Везни
 
Тези вибрации са идеални за очароване на колеги и за напредване в кариерата, така че не забравяйте да се погрижите за харизмата си. Само не забравяйте да останете автентични, защото в противен случай усилията ви да бъдете лични може да се окажат неискрени.

Скорпион
 
Намерете начин да запазите оптимизма си, докато се занимавате с програмата си за деня. В следобедните часове може да видите известно вълнение в любовния си живот, а искрите ще прехвърчат лесно, когато сте в присъствието на сродни души.

Стрелец
 
Нищо няма да ви попречи да разгърнете потенциала си днес. От вас ще се иска да надраснете по-ограничаващите елементи на егото си, за да се развиете към по-висш път. Позволете на проблемите, които предпочитате да не задържате, да се отдръпнат от гърба ви.

Козирог
 
Използвайте тази енергия, за да обичате пълноценно, като давате безрезервно обич на хората, на които държите най-много, но не забравяйте да запазите малко внимание за себе си. За съжаление, емоциите ви може да претърпят обрат, така че не забравяйте да се грижите за сърцето си.

Водолей
 
Направете си услуга и си налейте допълнително вода, преди да погълнете здравословна закуска, тъй като организмът ви ще се нуждае от добро гориво, за да работи на пълни обороти. Опитайте се да не се отказвате да избирате доброто здраве. Вълнението ще изпълни сърцето ви.

Риби
 
Позволете на творческия си ум да ви води тази сутрин. Тези вибрации са готови да повишат и егото ви, а подсилването на естетиката ви с драматични елементи може да издигне аурата ви на следващото ниво. Опитайте се да не разчитате на положително подкрепление.


Тагове:   дневен хороскоп,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dnevnihoroskopi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 29409
Постинги: 27
Коментари: 1
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930